18 februari 2006

Lena PH

OK. Jag har tyckt Lena Ph har varit rätt cool... Från 80-talets (med vuxna och nyktra ögon: hemska) klädäventyr, till 90-talets agentfiasko till "flörten" med Orup härom året. Men dagens insats i TVs schlagerkrig var väl under all kritik. Sorry Lena, men det funkar bara inte. För överstylat, osäkert manus, opersonligt och ej roligt!

H&M

Jag har en kompis som viskar när hon berättar att hon köpt något på H&M, och särskilt postordern:

L: Vilken snygg outfit, var har du köpt den klänningen?!

S: (Viskande) Tack, (ännu lägre) HM... (om möjligt ännu lägre) Rowells...

C: Men varför viskar du ?! (Jag kan ju aldrig hålla tyst...)

S: Jag jobbar ju i branschen...

Visserligen jobbar min fantastiska vän i en superchic butik, men lite HM har väl ingen dött av? (Hon håller med om detta, men kan ändå inte sluta viska.) Själv skall jag surfa in på H&M:s hemsida nu och beställa lite uppdateringar till garderoben. Hinner man aldrig gå på stan så är ju det perfekt! Kanske skall tipsa S om att hon nästa gång kan säga, den har jag köpt på H&M på nätet! Det kanske låter lite mer posh?

Uppkopplad

Har varit nedkopplad några dagar på grund av en massa olika roligheter. Middagar (hemma och på bästa tapasstället här), dansföreställning, homestyling av mor och fars hus (viktig fest nästa vecka - måste vara redo), många goda latte på stan med vänner som är hemma tillfälligt...

Har nu äntligen kollat på bandade avsnittet av Sofis mode, och måste säga att det var intressant med många små tips, med en aning snuttifierat. Det blir nog bättre sammanhållet längre fram. Det jag strävar efter i allt är nämligen RÖD TRÅD så låt oss hålla tummarna för det.