29 maj 2006

Well...

Svenskan innehåller vad jag vet (och enligt SAOL) ej ordet well... Ändå har det börjat dyka upp i var och varannan blogg. Trots att jag gillar Ebba von S. så måste jag nog lägga skulden på henne! Likaså beträffande, "oh well" samt "my gosh" och liknande s k söta engelska (amerikanska) uttryck. Det låter så illa! Blott så här ung vill jag värna om svenska språket och uppmanar er att tänka före ni skriver... (Dagens moralpredikning)

Varje dag inleds med...

www.dailykitten.com

Man blir ju bara så glad! Något så oskuldsfullt och naivt...

Otrogen...

Man kunde tro att jag har en annan blogg, så dålig som jag är på att uppdatera denna. Problemet är nog att jag är för upptagen med att leva livet och läsa andras bloggar. Så jag har helt enkelt inte tid att blogga själv...

En tråkig måndagkväll som denna passar det bra att ta ett glas mousserande, låtsas att det är champagne och bara känna sig viktig... I morgon hägrar den grå vardagen och fortsatta tråkiga arbetsuppgifter. Är så trött på mitt jobb just nu.

Har läst den nya Diego i dag. Samma intressanta innehåll som alltid - läs!

Snart är sommaren här, vad skall man göra? Jag skall till London (inte så somrigt, men jag är ingen soldyrkare) och kolla in både Globe och Tate Modern. Kanske London Eye får vara med på ett hörn också, men bara om jag känner mig okultiverad.

"All you need is love" är veckans ledord, tänk så lätt det är att göra vänner, familj och arbetskamrater glada bara man visar dem lite uppmärksamhet och kärlek. Ett leende åt en främling fungerar också, man känner sig lycklig själv!

Usch, jag framstår säkert som klämkäck... Men jag är nog det.